Tematické degustace s profesionálními kuchaři
Zážitkové večery s dobrým jídlem a pitím pro 12 hostů. Zatímco vy pohodlně sedíte a popíjíte víno, kuchař přímo před vámi připravuje celé menu. A hned jak jednotlivé chody dokončí, tak vám je servíruje. Od předkrmu po dezert.
Co vás přesně čeká
- 3 hodiny zážitkové degustace
- Několik chodů v tematicky sestaveném menu
- Dobré víno, nealko a káva po celý večer
Chcete s námi vařit?
Budeme rádi. Zástěry máme připravené a v kuchyni nás to s vámi nejvíc baví.

Kulinářské večery u nás ve studiu začaly jako
experiment. Dnes je o ně velký zájem
dvanáctý rok, co večery pořádáme.
12 míst.
Nejbližší termíny Kulinářských večerů
Od června 2022 se už zase můžete těšit na nové termíny večerů. Najdete je vypsané zde:
22.02.2023
18:00
Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Pod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.
Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)
Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.
Pak nás čekají dva výborné chody.
Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.02.2023
18:00
Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Pod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.
Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)
Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.
Pak nás čekají dva výborné chody.
Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
22.03.2023
18:00
Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov)
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Rezervovat / Objednat
Tentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
23.03.2023
18:00
Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov) Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Tentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
26.04.2023
18:00
Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Tentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.
Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.
V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.
V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
27.04.2023
18:00
Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Tentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.
Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.
V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.
V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
22.02.2023
18:00
Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkPod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.
Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)
Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.
Pak nás čekají dva výborné chody.
Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.02.2023
18:00
Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkPod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.
Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)
Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.
Pak nás čekají dva výborné chody.
Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
22.03.2023
18:00
Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov)
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Rezervovat / ObjednatTentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
23.03.2023
18:00
Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov) Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkTentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
26.04.2023
18:00
Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkTentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.
Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.
V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.
V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
27.04.2023
18:00
Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkTentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.
Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.
V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.
V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Chcete poukaz bez termínu?
Dárkový poukaz
Cena: 2 000 Kč / os.
Objednat dárkový poukazChcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.
Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.
Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.
Oblíbené recepty z minulých večerů
Kdo s vámi bude vařit
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.
V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.
V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

Michal Hromas
Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.
Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření. Dále Michal přednáší, školí a vede semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně. Vydával blog Rozinky a mandle a do března 2018 vedl rozhlasovou rubriku Ve vlastní šťávě. V roce 2018 začal pro internetovou televizi Stream vydávat pořad U Stánku.
Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
Roman Vaněk
Roman Vaněk je český kuchař, gastronom a propagátor kvalitní stravy.
Do povědomí veřejnosti se dostal zejména jako zakladatel Pražského kulinářského institutu, ve kterém v současné době figuruje jako ředitel a lektor. Dalšími jeho počiny je například autorský internetový pořad Peklo na talíři, ve kterém se snaží poukazovat na nekalé praktiky potravinářského průmyslu.
Mezi jeho knižní bestselery patří Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Klenoty klasické evropské kuchyně. V roce 2010 byl rovněž jedním z porotců kuchařské reality show Na nože! Roman Vaněk se stal hostem a zároveň kuchařem našeho Kulinářského večera v říjnu 2013 a 2014. S pomocí hostů připravil vynikající tříchodové menu inspirované recepty ze svých knih. Podívejte se na fotografie z Kulinářského večera z října 2013 s Romanem Vaňkem.

Radek Šubrt
Radek Šubrt, jeden z našich předních českých kuchařů, se po dokončení studií vydal „do světa“ na zkušenou.
Svou praxi sbíral ve vyhlášených restauracích po celém světě - New Yorku, Německu, Rakousku, Švýcarsku. V roce 2012 účinkoval jako porotce v kuchařské soutěži Master Chef. V současné době vede kurzy vaření, zajišťuje catering, spolupracuje s Miele Gallery Praha a pracuje jako šéfkuchař v několika pražských restauracích.
Je majitelem a šéfkuchařem restaurace Amade v hotelu Pachtův palác a majitelem jídelny Na pruhu. U nás ve studiu se 6. dubna 2011 uskutečnilo vaření s profesionálním šéfkuchařem Radkem Šubrtem. Můžete se podívat na fotografie nebo si o tom přečíst článek.

Michal Hrubý
Michal Hrubý je šéfkuchařem a majitelem restaurace na zimním stadionu v Plzni.
Má rád poctivou kuchyni a je na něm znát, že vaření ho hodně baví. Kulinářské večery jsou pod jeho vedením velice přátelské a klidné, do kuchyně k Michalovi chodí hosté rádi, byť to vůbec není povinné.