Kulinářské večery

Tematické večery s profesionálními kuchaři

Tematické degustace s profesionálními kuchaři

Zážitkové večery s dobrým jídlem pro 12 hostů. Zatímco vy pohodlně sedíte a popíjíte víno, kuchař přímo před vámi připravuje celé menu. A hned jak jednotlivé chody dokončí, tak vám je servíruje. Od předkrmu po dezert.

Co vás přesně čeká

- 3 hodiny zážitkové degustace
- 4 chody v tematicky sestaveném menu
- Dobré víno, nealko a káva po celý večer
- Recepty domů

Chcete s námi vařit?

Budeme rádi. Zástěry máme připravené a v kuchyni  nás to s vámi nejvíc baví.

Kulinářské večery u nás ve studiu začaly jako
experiment. Dnes je o ně velký zájem

7 let
Nezdá se to, ale je to už 
sedmý rok, co večery pořádáme.
100 +
Více než 100 termínů ve studiu v Rokycanech už máme za sebou.
4
4 měsíce se čeká na volný termín.
Máme jen 12 míst.

Nejbližší termíny

29.11.2017
18:00

Vaření na párty Obsazeno

Menu:

Připravujeme.

Cena: 990 Kč / os.

Objednat jako náhradník

30.11.2017
18:00

Vaření na párty Obsazeno

Menu:

Připravujeme.

Cena: 990 Kč / os.

Objednat jako náhradník

24.01.2018
18:00

Česká kuchyně (Jan Leitl) Obsazeno

Menu:

Připravujeme.

Cena: 1190 Kč / os.

Objednat jako náhradník

Chcete poukaz bez termínu?

Dárkový poukaz

Chcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Napište si o dárkový poukaz na Kulinářský večer. Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu. Můžete si vybrat poukaz na konkrétní termín nebo nechat poukaz bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.

Cena: 1 190 Kč / os.

Objednat dárkový poukaz

|

Rezervace Kulinářského večera

Všechny termíny
V ceně vstupného je vždy menu, víno, nealko a káva.
Je nutné se předem registrovat telefonem, e-mailem, na facebooku nebo osobně.

Fotogalerie z posledních večerů



Kdo s vámi bude vařit

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce a U Salzmannů.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem. Také velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí flambování a moderních úprav.

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

Roman Vaněk

Roman Vaněk je český kuchař, gastronom a propagátor kvalitní stravy.

Do povědomí veřejnosti se dostal zejména jako zakladatel Pražského kulinářského institutu, ve kterém v současné době figuruje jako ředitel a lektor. Dalšími jeho počiny je například autorský internetový pořad Peklo na talíři, ve kterém se snaží poukazovat na nekalé praktiky potravinářského průmyslu.

Mezi jeho knižní bestselery patří Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Klenoty klasické evropské kuchyně. V roce 2010 byl rovněž jedním z porotců kuchařské reality show Na nože! Roman Vaněk se stal hostem a zároveň kuchařem našeho Kulinářského večera v říjnu 2013 a 2014. S pomocí hostů připravil vynikající tříchodové menu inspirované recepty ze svých knih. Podívejte se na fotografie z Kulinářského večera z října 2013 s Romanem Vaňkem.

Michal Hromas

Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.

Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření, dále přednášková činnost, školení a semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně, blog Rozinky a mandle a vedení rozhlasové rubriky Ve vlastní šťávě.

Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i  v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)