Tematické degustace s profesionálními kuchaři
Zážitkové večery s dobrým jídlem a pitím pro 12 hostů. Zatímco vy pohodlně sedíte a popíjíte víno, kuchař přímo před vámi připravuje celé menu. A hned jak jednotlivé chody dokončí, tak vám je servíruje. Od předkrmu po dezert.
Co vás přesně čeká
- 3 hodiny zážitkové degustace
- Několik chodů v tematicky sestaveném menu
- Dobré víno, nealko a káva po celý večer
Chcete s námi vařit?
Budeme rádi. Zástěry máme připravené a v kuchyni nás to s vámi nejvíc baví.

Kulinářské večery u nás ve studiu začaly jako
experiment. Dnes je o ně velký zájem
12 míst.
Nejbližší termíny Kulinářských večerů
Vybrat si můžete ze zde vypsaných termínů, nebo si objednat dárkový poukaz bez termínu. Pokud je váš vybraný večer už obsazen, neváhejte se napsat jako náhradníci. Jedná-li se o plný čtvrteční termín a zapíšete se jako náhradníci, pak je velká šance, že otevřeme ještě navíc středeční termín. Minimální účast pro otevření termínu je osm hostů.
14.06.2023
18:00
Kulinářský výlet s Janem Leitlem: New York, Dillí, Řím Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Červnový kulinářský večer jsme pojali jako cestu okolo světa za chutěmi a vůněmi jednotlivých kuchyní. Každá z nich má své vlastní unikátní přísady, techniky a tradice, které spolu utvářejí jedinečnou chuťovou mozaiku.
Newyorská kuchyně je bohatá a pestrá, často se spojuje s americkou kulturou rychlého občerstvení a street foodu. Dillíská kuchyně se na druhé straně vyznačuje především svou kořeněnou a pikantní chutí, která je ovlivněna mnohaletými tradicemi, zvyky a kulturou Indie. Významné přísady indické kuchyně jsou například koriandr, kurkuma, kardamom, chilli, zázvor nebo skořice. Tato kuchyně je často vegetariánská, ale najdeme tu i masové pokrmy jako tandoori kuře, které se často podávají s rýží nebo indickým chlebem naan. A my se vydáme touto masovou cestou :-).
Římská kuchyně je potom jednou z nejznámějších kuchyní světa a nabízí pestrou škálu pokrmů, které jsou typické pro italskou kuchyni. Ta se vyznačuje čerstvostí a jednoduchostí a především výběrem kvalitních surovin.
S Janem Leitlem je kulinářský večer zážitkem více z pozice diváka. Honza rád vaří v kuchyni sám, ale velmi rád nám poví a ukáže, jak které jídlo připravit a na co si dát pozor.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
15.06.2023
18:00
Kulinářský výlet s Janem Leitlem: New York, Dillí, Řím Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Červnový kulinářský večer jsme pojali jako cestu okolo světa za chutěmi a vůněmi jednotlivých kuchyní. Každá z nich má své vlastní unikátní přísady, techniky a tradice, které spolu utvářejí jedinečnou chuťovou mozaiku.
Newyorská kuchyně je bohatá a pestrá, často se spojuje s americkou kulturou rychlého občerstvení a street foodu. Dillíská kuchyně se na druhé straně vyznačuje především svou kořeněnou a pikantní chutí, která je ovlivněna mnohaletými tradicemi, zvyky a kulturou Indie. Významné přísady indické kuchyně jsou například koriandr, kurkuma, kardamom, chilli, zázvor nebo skořice. Tato kuchyně je často vegetariánská, ale najdeme tu i masové pokrmy jako tandoori kuře, které se často podávají s rýží nebo indickým chlebem naan. A my se vydáme touto masovou cestou :-).
Římská kuchyně je potom jednou z nejznámějších kuchyní světa a nabízí pestrou škálu pokrmů, které jsou typické pro italskou kuchyni. Ta se vyznačuje čerstvostí a jednoduchostí a především výběrem kvalitních surovin.
S Janem Leitlem je kulinářský večer zážitkem více z pozice diváka. Honza rád vaří v kuchyni sám, ale velmi rád nám poví a ukáže, jak které jídlo připravit a na co si dát pozor.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
21.09.2023
18:00
Jan Leitl: Večer plný chutí s beef wellingtonem Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Tentokrát chystáme večer s nádherným a slavným jídlem - Beef Wellingtonem! Pokud máte rádi klasické jídlo s moderním nádechem, určitě byste si neměli nechat ujít tuto skvělou příležitost. Večer bude veden panem kuchařem Janem Leitlem, který si pro vás připraví čtyři výborné chody.
Hlavním bodem menu bude samozřejmě beef wellington - šťavnatá hovězí pečeně s vrstvou smaženého žampionu a špenátové nádivky, zabalená v křupavém listovém těstě. Tento chod je také oblíbeným jídlem v televizních kuchařských soutěžích, takže budete mít příležitost ochutnat opravdovou delikatesu.
Ale to není všechno! Čekají vás další tři chody, od předkrmu až po dezert.
Pan kuchař Jan Leitl bude připravovat všechny chody před vámi a bude vám ukazovat postupy i slepé uličky. Můžete se kdykoli zeptat nejen na přípravu. Tento večer bude určitě skvělou příležitostí pro všechny kulinářské nadšence, kteří se chtějí nechat inspirovat a ochutnat něco nového a jedinečného.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Znovu se budeme věnovat tématu sushi, japonské specialitě, která je oblíbená po celém světě. Kuchařem, který nás provede přípravou různých druhů sushi, bude opět Jan Hajný. Budeme připravovat nejen tradiční maki a uramaki, ale také další varianty sushi s různými surovinami. Základem budou výborné ryby, jako jsou losos a tuňák, ale nebudeme se omezovat jen na ně.
Naši hosté budou mít příležitost se zapojit do přípravy sushi. Honza bude k dispozici s radami a ukázkami, jak správně připravovat rýži, jaké suroviny vybírat a jak je správně nakrájet. Každý host si bude moci sám sestavit své oblíbené sushi a vyzkoušet si, jaké to je být sushimasterem. Pokud si nebudete vědět rady, žádný strach, Honza Vám pomůže a rád poradí.
Tento kulinářský večer bude plný chutí, zážitků a příjemné atmosféry. Sushi je oblíbenou specialitou nejen v Japonsku, ale po celém světě, a my se těšíme, že Vám ji budeme moci představit v autentické podobě. Přijďte si vyzkoušet přípravu sushi, ochutnat nové chutě a užít si večer plný japonského kouzla.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
Hlavním tématem večera budou steaky připravované různým způsobem z různých druhů masa. Honza nám ukáže, jak připravit steak perfektně na tepanu či pánvi, grilu, pečicí troubě nebo konvektomatu, aby byl vždy dokonale upravený a měkký. Během večera se dozvíme více o různých druzích masa a jejich vhodném způsobu přípravy.
Samozřejmě nebudou chybět ani skvělé přílohy, které budou doplňovat chuť a vůni steaků. Těšit se můžeme například na pečenou zeleninu a gratinované brambory. Ať už se rozhodneme zapojit do přípravy či ne, Honza Hajný nám bude radit a sdílet své tipy a triky na přípravu výborného jídla.
Celkově, kulinářský večer s Honzou Hajným bude jedinečným zážitkem pro všechny milovníky steaků a dobrého jídla. Těšit se můžeme na pestrou chuťovou paletu a společnou zábavu při přípravě jídel.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.11.2023
18:00
Zvěřina s Janem Leitlem Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradník
Rádi bychom vás pozvali na další Kulinářský večer, který bude tentokrát zaměřen na jídla ze zvěřiny. Kuchařem toho večera bude opět náš osvědčený šéfkuchař Jan Leitl, který vás zavede do tajů přípravy této vysoce ceněné potraviny. Navíc Honza (pan Leitl) má sám velice blízko k myslivosti, takže vás určitě nemine povídání o této jeho vášni.
Zvěřina se v naší kuchyni těší stále větší oblibě a my vám chceme přiblížit, jak z ní může být chutná a zdravá součást naší stravy. Jan Leitl je pro nás známý pokrmy, které spojují klasické i moderní prvky, a umí sladit různé chutě a vůně do harmonického celku.
Naše menu zůstává zatím překvapením, ale můžete se těšit na kvalitní suroviny, které se stanou základem pro Janovy jedinečné recepty. A jak už jsme zvyklí, Honza vám během přípravy jídel rád ukáže, jak se co dělá a poví vám zajímavosti ze světa zvěřiny.
Tak neváhejte a přijďte si s námi užít večer plný gastronomických zážitků, kdy se vám otevře svět jídel ze zvěřiny v nových a možná nečekaných podobách.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
14.06.2023
18:00
Kulinářský výlet s Janem Leitlem: New York, Dillí, Řím Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkČervnový kulinářský večer jsme pojali jako cestu okolo světa za chutěmi a vůněmi jednotlivých kuchyní. Každá z nich má své vlastní unikátní přísady, techniky a tradice, které spolu utvářejí jedinečnou chuťovou mozaiku.
Newyorská kuchyně je bohatá a pestrá, často se spojuje s americkou kulturou rychlého občerstvení a street foodu. Dillíská kuchyně se na druhé straně vyznačuje především svou kořeněnou a pikantní chutí, která je ovlivněna mnohaletými tradicemi, zvyky a kulturou Indie. Významné přísady indické kuchyně jsou například koriandr, kurkuma, kardamom, chilli, zázvor nebo skořice. Tato kuchyně je často vegetariánská, ale najdeme tu i masové pokrmy jako tandoori kuře, které se často podávají s rýží nebo indickým chlebem naan. A my se vydáme touto masovou cestou :-).
Římská kuchyně je potom jednou z nejznámějších kuchyní světa a nabízí pestrou škálu pokrmů, které jsou typické pro italskou kuchyni. Ta se vyznačuje čerstvostí a jednoduchostí a především výběrem kvalitních surovin.
S Janem Leitlem je kulinářský večer zážitkem více z pozice diváka. Honza rád vaří v kuchyni sám, ale velmi rád nám poví a ukáže, jak které jídlo připravit a na co si dát pozor.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
15.06.2023
18:00
Kulinářský výlet s Janem Leitlem: New York, Dillí, Řím Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkČervnový kulinářský večer jsme pojali jako cestu okolo světa za chutěmi a vůněmi jednotlivých kuchyní. Každá z nich má své vlastní unikátní přísady, techniky a tradice, které spolu utvářejí jedinečnou chuťovou mozaiku.
Newyorská kuchyně je bohatá a pestrá, často se spojuje s americkou kulturou rychlého občerstvení a street foodu. Dillíská kuchyně se na druhé straně vyznačuje především svou kořeněnou a pikantní chutí, která je ovlivněna mnohaletými tradicemi, zvyky a kulturou Indie. Významné přísady indické kuchyně jsou například koriandr, kurkuma, kardamom, chilli, zázvor nebo skořice. Tato kuchyně je často vegetariánská, ale najdeme tu i masové pokrmy jako tandoori kuře, které se často podávají s rýží nebo indickým chlebem naan. A my se vydáme touto masovou cestou :-).
Římská kuchyně je potom jednou z nejznámějších kuchyní světa a nabízí pestrou škálu pokrmů, které jsou typické pro italskou kuchyni. Ta se vyznačuje čerstvostí a jednoduchostí a především výběrem kvalitních surovin.
S Janem Leitlem je kulinářský večer zážitkem více z pozice diváka. Honza rád vaří v kuchyni sám, ale velmi rád nám poví a ukáže, jak které jídlo připravit a na co si dát pozor.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
21.09.2023
18:00
Jan Leitl: Večer plný chutí s beef wellingtonem Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkTentokrát chystáme večer s nádherným a slavným jídlem - Beef Wellingtonem! Pokud máte rádi klasické jídlo s moderním nádechem, určitě byste si neměli nechat ujít tuto skvělou příležitost. Večer bude veden panem kuchařem Janem Leitlem, který si pro vás připraví čtyři výborné chody.
Hlavním bodem menu bude samozřejmě beef wellington - šťavnatá hovězí pečeně s vrstvou smaženého žampionu a špenátové nádivky, zabalená v křupavém listovém těstě. Tento chod je také oblíbeným jídlem v televizních kuchařských soutěžích, takže budete mít příležitost ochutnat opravdovou delikatesu.
Ale to není všechno! Čekají vás další tři chody, od předkrmu až po dezert.
Pan kuchař Jan Leitl bude připravovat všechny chody před vámi a bude vám ukazovat postupy i slepé uličky. Můžete se kdykoli zeptat nejen na přípravu. Tento večer bude určitě skvělou příležitostí pro všechny kulinářské nadšence, kteří se chtějí nechat inspirovat a ochutnat něco nového a jedinečného.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Znovu se budeme věnovat tématu sushi, japonské specialitě, která je oblíbená po celém světě. Kuchařem, který nás provede přípravou různých druhů sushi, bude opět Jan Hajný. Budeme připravovat nejen tradiční maki a uramaki, ale také další varianty sushi s různými surovinami. Základem budou výborné ryby, jako jsou losos a tuňák, ale nebudeme se omezovat jen na ně.
Naši hosté budou mít příležitost se zapojit do přípravy sushi. Honza bude k dispozici s radami a ukázkami, jak správně připravovat rýži, jaké suroviny vybírat a jak je správně nakrájet. Každý host si bude moci sám sestavit své oblíbené sushi a vyzkoušet si, jaké to je být sushimasterem. Pokud si nebudete vědět rady, žádný strach, Honza Vám pomůže a rád poradí.
Tento kulinářský večer bude plný chutí, zážitků a příjemné atmosféry. Sushi je oblíbenou specialitou nejen v Japonsku, ale po celém světě, a my se těšíme, že Vám ji budeme moci představit v autentické podobě. Přijďte si vyzkoušet přípravu sushi, ochutnat nové chutě a užít si večer plný japonského kouzla.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
Hlavním tématem večera budou steaky připravované různým způsobem z různých druhů masa. Honza nám ukáže, jak připravit steak perfektně na tepanu či pánvi, grilu, pečicí troubě nebo konvektomatu, aby byl vždy dokonale upravený a měkký. Během večera se dozvíme více o různých druzích masa a jejich vhodném způsobu přípravy.
Samozřejmě nebudou chybět ani skvělé přílohy, které budou doplňovat chuť a vůni steaků. Těšit se můžeme například na pečenou zeleninu a gratinované brambory. Ať už se rozhodneme zapojit do přípravy či ne, Honza Hajný nám bude radit a sdílet své tipy a triky na přípravu výborného jídla.
Celkově, kulinářský večer s Honzou Hajným bude jedinečným zážitkem pro všechny milovníky steaků a dobrého jídla. Těšit se můžeme na pestrou chuťovou paletu a společnou zábavu při přípravě jídel.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.11.2023
18:00
Zvěřina s Janem Leitlem Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkRádi bychom vás pozvali na další Kulinářský večer, který bude tentokrát zaměřen na jídla ze zvěřiny. Kuchařem toho večera bude opět náš osvědčený šéfkuchař Jan Leitl, který vás zavede do tajů přípravy této vysoce ceněné potraviny. Navíc Honza (pan Leitl) má sám velice blízko k myslivosti, takže vás určitě nemine povídání o této jeho vášni.
Zvěřina se v naší kuchyni těší stále větší oblibě a my vám chceme přiblížit, jak z ní může být chutná a zdravá součást naší stravy. Jan Leitl je pro nás známý pokrmy, které spojují klasické i moderní prvky, a umí sladit různé chutě a vůně do harmonického celku.
Naše menu zůstává zatím překvapením, ale můžete se těšit na kvalitní suroviny, které se stanou základem pro Janovy jedinečné recepty. A jak už jsme zvyklí, Honza vám během přípravy jídel rád ukáže, jak se co dělá a poví vám zajímavosti ze světa zvěřiny.
Tak neváhejte a přijďte si s námi užít večer plný gastronomických zážitků, kdy se vám otevře svět jídel ze zvěřiny v nových a možná nečekaných podobách.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Chcete poukaz bez termínu?
Dárkový poukaz
Cena: 2 000 Kč / os.
Objednat dárkový poukazChcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.
Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.
Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.
Oblíbené recepty z minulých večerů
Kdo s vámi bude vařit
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

Michal Hromas
Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.
Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření. Dále Michal přednáší, školí a vede semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně. Vydával blog Rozinky a mandle a do března 2018 vedl rozhlasovou rubriku Ve vlastní šťávě. V roce 2018 začal pro internetovou televizi Stream vydávat pořad U Stánku.
Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
Roman Vaněk
Roman Vaněk je český kuchař, gastronom a propagátor kvalitní stravy.
Do povědomí veřejnosti se dostal zejména jako zakladatel Pražského kulinářského institutu, ve kterém v současné době figuruje jako ředitel a lektor. Dalšími jeho počiny je například autorský internetový pořad Peklo na talíři, ve kterém se snaží poukazovat na nekalé praktiky potravinářského průmyslu.
Mezi jeho knižní bestselery patří Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Klenoty klasické evropské kuchyně. V roce 2010 byl rovněž jedním z porotců kuchařské reality show Na nože! Roman Vaněk se stal hostem a zároveň kuchařem našeho Kulinářského večera v říjnu 2013 a 2014. S pomocí hostů připravil vynikající tříchodové menu inspirované recepty ze svých knih. Podívejte se na fotografie z Kulinářského večera z října 2013 s Romanem Vaňkem.

Radek Šubrt
Radek Šubrt, jeden z našich předních českých kuchařů, se po dokončení studií vydal „do světa“ na zkušenou.
Svou praxi sbíral ve vyhlášených restauracích po celém světě - New Yorku, Německu, Rakousku, Švýcarsku. V roce 2012 účinkoval jako porotce v kuchařské soutěži Master Chef. V současné době vede kurzy vaření, zajišťuje catering, spolupracuje s Miele Gallery Praha a pracuje jako šéfkuchař v několika pražských restauracích.
Je majitelem a šéfkuchařem restaurace Amade v hotelu Pachtův palác a majitelem jídelny Na pruhu. U nás ve studiu se 6. dubna 2011 uskutečnilo vaření s profesionálním šéfkuchařem Radkem Šubrtem. Můžete se podívat na fotografie nebo si o tom přečíst článek.

Michal Hrubý
Michal Hrubý je šéfkuchařem a majitelem restaurace na zimním stadionu v Plzni.
Má rád poctivou kuchyni a je na něm znát, že vaření ho hodně baví. Kulinářské večery jsou pod jeho vedením velice přátelské a klidné, do kuchyně k Michalovi chodí hosté rádi, byť to vůbec není povinné.