Ve svém výběru zatím nemáte žádnou kuchyň. Inspirujte se v našich realizacích ›
Kuchyně Praktické tipy

Kulinářské večery

Tematické večery s profesionálními kuchaři

Kulinářské večery

Tematické degustace s profesionálními kuchaři

Zážitkové večery s dobrým jídlem pro 12 hostů.

Zatímco vy pohodlně sedíte a popíjíte víno, kuchař
přímo před vámi připravuje celé menu. A hned
jak jednotlivé chody dokončí, tak vám je servíruje. Od
předkrmu po dezert.

Co vás přesně čeká

3 hodiny zážitkové degustace
4 chody v tematicky sestaveném menu
Dobré víno, nealko a káva po celý večer
Recepty domů

Chcete s námi vařit?

Budeme rádi. Zástěry máme připravené a v kuchyni  nás to s vámi nejvíc baví.

Kulinářské večery u nás ve studiu začaly jako experiment. Dnes je o ně velký zájem

7 let

už večery pořádáme

100 + termínů

ve studiu v Rokycanech máme za sebou

4 měsíce

se čeká na volný termín. Máme jen 12 míst


Nejbližší termíny

Dárkový poukaz

Chcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Napište si o dárkový poukaz na Kulinářský večer. Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu. Můžete si vybrat poukaz na konkrétní termín nebo nechat poukaz bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.

Cena: 990 Kč / os.

Objednat dárkový poukaz

28.06.2017
18:00

Argentinské grilování (Michal Hugo Hromas) Obsazeno

Menu:

Empanadas
křehké taštičky plněné zeleninou

Chinchulines y choripan
grilovaný brzlík etc. a klobáska s chlebem a omáčkou chimichurri

Costillas
hovězí žebra na roštu

Vacío
hovězí pupek na roštu

Bife Ancho
vysoký roštěnec na roštu

Corazón de cuadril
rumpsteak na roštu
s kvasovým chlebem, pečenou zeleninou escalivada a míchaným salátem ensalada mixta

Cena: 990 Kč / os.

Objednat jako náhradník

29.06.2017
18:00

Argentinské grilování (Michal Hugo Hromas) Obsazeno

Menu:

Stejné jako o den dříve  - 28.6.

Cena: 990 Kč / os.

Objednat jako náhradník

26.07.2017
18:00

Zahradní párty (Michal Hrubý) Obsazeno

Menu:

Zveřejníme brzy, ladíme poslední detaily.

Cena: 990 Kč / os.

Objednat jako náhradník

|

Rezervace večeru

Všechny termíny
V ceně vstupného je vždy menu, víno, nealko a káva.
Je nutné se předem registrovat telefonem, e-mailem, na facebooku nebo osobně.

Fotogalerie z posledních večerů



Kdo s vámi bude vařit

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce a U Salzmannů.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem. Také velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí flambování a moderních úprav.

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

Roman Vaněk

Roman Vaněk je český kuchař, gastronom a propagátor kvalitní stravy.

Do povědomí veřejnosti se dostal zejména jako zakladatel Pražského kulinářského institutu, ve kterém v současné době figuruje jako ředitel a lektor. Dalšími jeho počiny je například autorský internetový pořad Peklo na talíři, ve kterém se snaží poukazovat na nekalé praktiky potravinářského průmyslu.

Mezi jeho knižní bestselery patří Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Klenoty klasické evropské kuchyně. V roce 2010 byl rovněž jedním z porotců kuchařské reality show Na nože! Roman Vaněk se stal hostem a zároveň kuchařem našeho Kulinářského večera v říjnu 2013 a 2014. S pomocí hostů připravil vynikající tříchodové menu inspirované recepty ze svých knih. Podívejte se na fotografie z Kulinářského večera z října 2013 s Romanem Vaňkem.

Michal Hromas

Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.

Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření, dále přednášková činnost, školení a semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně, blog Rozinky a mandle a vedení rozhlasové rubriky Ve vlastní šťávě.

Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i  v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)