Tematické degustace s profesionálními kuchaři
Zážitkové večery s dobrým jídlem a pitím pro 12 hostů. Zatímco vy pohodlně sedíte a popíjíte víno, kuchař přímo před vámi připravuje celé menu. A hned jak jednotlivé chody dokončí, tak vám je servíruje. Od předkrmu po dezert.
Co vás přesně čeká
- 3 hodiny zážitkové degustace
- Několik chodů v tematicky sestaveném menu
- Dobré víno, nealko a káva po celý večer
Chcete s námi vařit?
Budeme rádi. Zástěry máme připravené a v kuchyni nás to s vámi nejvíc baví.
Kulinářské večery u nás ve studiu začaly jako
experiment. Dnes je o ně velký zájem
12 míst.
Nejbližší termíny Kulinářských večerů
Vybrat si můžete ze zde vypsaných termínů, nebo si objednat dárkový poukaz bez termínu. Pokud je váš vybraný večer už obsazen, neváhejte se napsat jako náhradníci. Jedná-li se o plný čtvrteční termín a zapíšete se jako náhradníci, pak je velká šance, že otevřeme ještě navíc středeční termín. Minimální účast pro otevření termínu je osm hostů.
Nově jsme některá místa na Kulinářských večerech zveřejnili i na webu Plzeňská Vstupenka. Pokud je večer na našich stránkách zobrazen jako plný, je možné, že na Plzeňské Vstupence ještě nějaké místo zbývá.
20.03.2024
18:00
Jan Leitl: Jehně Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradník
Připravujeme
21.03.2024
18:00
Jan Leitl: Jehně Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradník
Připravujeme.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
18.04.2024
18:00
Jan Leitl: Ryby, krevety a mušle
Více informací
Cena: 2 000,- Kč/os.
Rezervovat / Objednat
Menu připravujeme.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
22.05.2024
18:00
Kulinářský výlet s Janem Hajným
Více informací
Cena: 2 000,- Kč/os.
Rezervovat / Objednat
Připojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.
Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.
Na co se můžete těšit:
- Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
- Tartar z lososa
- Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
- Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
- Lava Cake
Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.05.2024
18:00
Kulinářský výlet s Janem Hajným Obsazeno
Více informací
Cena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradník
Připojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.
Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.
Na co se můžete těšit:
- Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
- Tartar z lososa
- Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
- Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
- Lava Cake
Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
20.03.2024
18:00
Jan Leitl: Jehně Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradníkPřipravujeme
21.03.2024
18:00
Jan Leitl: Jehně Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradníkPřipravujeme.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
18.04.2024
18:00
Jan Leitl: Ryby, krevety a mušle
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Rezervovat / ObjednatMenu připravujeme.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
22.05.2024
18:00
Kulinářský výlet s Janem Hajným
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Rezervovat / ObjednatPřipojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.
Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.
Na co se můžete těšit:
- Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
- Tartar z lososa
- Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
- Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
- Lava Cake
Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.05.2024
18:00
Kulinářský výlet s Janem Hajným Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradníkPřipojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.
Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.
Na co se můžete těšit:
- Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
- Tartar z lososa
- Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
- Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
- Lava Cake
Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
Chcete poukaz bez termínu?
Dárkový poukaz
Cena: 2 000 Kč / os.
Objednat dárkový poukazChcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.
Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.
Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.
Oblíbené recepty z minulých večerů
Kdo s vámi bude vařit
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
Michal Hromas
Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.
Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření. Dále Michal přednáší, školí a vede semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně. Vydával blog Rozinky a mandle a do března 2018 vedl rozhlasovou rubriku Ve vlastní šťávě. V roce 2018 začal pro internetovou televizi Stream vydávat pořad U Stánku.
Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
Roman Vaněk
Roman Vaněk je český kuchař, gastronom a propagátor kvalitní stravy.
Do povědomí veřejnosti se dostal zejména jako zakladatel Pražského kulinářského institutu, ve kterém v současné době figuruje jako ředitel a lektor. Dalšími jeho počiny je například autorský internetový pořad Peklo na talíři, ve kterém se snaží poukazovat na nekalé praktiky potravinářského průmyslu.
Mezi jeho knižní bestselery patří Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Klenoty klasické evropské kuchyně. V roce 2010 byl rovněž jedním z porotců kuchařské reality show Na nože! Roman Vaněk se stal hostem a zároveň kuchařem našeho Kulinářského večera v říjnu 2013 a 2014. S pomocí hostů připravil vynikající tříchodové menu inspirované recepty ze svých knih. Podívejte se na fotografie z Kulinářského večera z října 2013 s Romanem Vaňkem.
Radek Šubrt
Radek Šubrt, jeden z našich předních českých kuchařů, se po dokončení studií vydal „do světa“ na zkušenou.
Svou praxi sbíral ve vyhlášených restauracích po celém světě - New Yorku, Německu, Rakousku, Švýcarsku. V roce 2012 účinkoval jako porotce v kuchařské soutěži Master Chef. V současné době vede kurzy vaření, zajišťuje catering, spolupracuje s Miele Gallery Praha a pracuje jako šéfkuchař v několika pražských restauracích.
Je majitelem a šéfkuchařem restaurace Amade v hotelu Pachtův palác a majitelem jídelny Na pruhu. U nás ve studiu se 6. dubna 2011 uskutečnilo vaření s profesionálním šéfkuchařem Radkem Šubrtem. Můžete se podívat na fotografie nebo si o tom přečíst článek.
Michal Hrubý
Michal Hrubý je šéfkuchařem a majitelem restaurace na zimním stadionu v Plzni.
Má rád poctivou kuchyni a je na něm znát, že vaření ho hodně baví. Kulinářské večery jsou pod jeho vedením velice přátelské a klidné, do kuchyně k Michalovi chodí hosté rádi, byť to vůbec není povinné.