Fotogalerie z posledních večerů

Kulinářský večer únor 2018 - Vegetariánské menu II

Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Michal Hugo Hromas Menu večera: Variace na téma hummus (základní, bylinkový, dýňový, z řepy) Sabih sendvič (sendvič s hummusem, grilovaným lilkem, mangovým čatní a salátem) Falafel (cizrnové „karbanátky“ a...

Více informací

Kulinářský večer únor 2018 - Vegetariánské menu I

Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Michal Hugo Hromas Menu večera: Variace na téma hummus (základní, bylinkový, dýňový, z řepy) Sabih sendvič (sendvič s hummusem, grilovaným lilkem, mangovým čatní a salátem) Falafel (cizrnové „karbanátky“ a...

Více informací

Kulinářský večer únor 2018 - Extra

Vaření: Jan Hajný Menu večera: Salátek s králičím hřbetem, červenou čočkou a pomerančovým přelivem Vitello tonnato Krém ze zeleného hrášku, slaninové chipsy a pěna z dýňového oleje Filátko ze pstruha, purée z pečených batát a limetová omáčka Lívanečky s borůvkovým créme fraiche

Více informací

Kulinářský večer leden 2018 - Česká kuchyně II

Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl Menu večera: Kulajda jinak než ji známe – s liškami, vejcem 63°C, podávaná jako espuma s koprovým olejem Kachní stehno konfitované v sádle s rozmarýnem, dušené červené zelí a žemlový knedlík s...

Více informací

Kulinářský večer leden 2018 - Česká kuchyně I

Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl Menu večera: Kulajda jinak než ji známe – s liškami, vejcem 63°C, podávaná jako espuma s koprovým olejem Kachní stehno konfitované v sádle s rozmarýnem, dušené červené zelí a žemlový knedlík s...

Více informací