Kulinářský večer leden 2019 - Maďarsko I
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Michal Hugo Hromas
Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Michal Hugo Hromas
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Michal Hugo Hromas
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl Menu večera: Grilované houby portobello s libečkovým podmáslím, slaninové škvarky a pečená šalotka Kaštanová polévka se zázvorem a mléčnou pěnou Kachní prsa pečená v seně, bramborové noky s...
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl Menu večera: Grilované houby portobello s libečkovým podmáslím, slaninové škvarky a pečená šalotka Kaštanová polévka se zázvorem a mléčnou pěnou Kachní prsa pečená v seně, bramborové noky s...
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Hajný Menu večera: Dýňová polévka Cibulovo sýrový quiche s citrónovou omáčkou Francouzská kachní prsa s gratinovaným bramborem a salátkem Créme brulée
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: František Savkov Menu večera: Hovězí tatarák se šalotkou a kapary Jelení svíčková se zeleninovým pyré Steak z vepřového hřbetu se salátem z bulguru Bazalkový sorbet
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: František Savkov Menu večera: Hovězí tatarák se šalotkou a kapary Jelení svíčková se zeleninovým pyré Steak z vepřového hřbetu se salátem z bulguru Bazalkový sorbet
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl Menu večera: Ančovičky, marinovaná šalotka Olivy, česnek, bylinky Foccacia Grilovaná ryba a sicilská caponata Salsiccia burger se sýrem provolone a pancettou Variace grilovaných mas hovězí a...
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Jan Leitl Menu večera: Ančovičky, marinovaná šalotka Olivy, česnek, bylinky Foccacia Grilovaná ryba a sicilská caponata Salsiccia burger se sýrem provolone a pancettou Variace grilovaných mas hovězí a...
Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni! Vaření: Michal Hugo Hromas Menu večera: Empanadas - Taštičky pečené na uhlí s kuřecím masem a cibulí Chorizo casero - Domácí grilovaná klobáska Magret de pato c. naranjas y berenjena - Kachní prsa na...