Od června 2022 pro vás znovu otevíráme oblíbené Kulinářské večery. Vybrat si můžete zde z vypsaných termínů, nebo si objednat dárkový poukaz bez termínu.
22.02.2023
18:00
Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkPod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.
Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)
Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.
Pak nás čekají dva výborné chody.
Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.02.2023
18:00
Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkPod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.
Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)
Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.
Pak nás čekají dva výborné chody.
Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
22.03.2023
18:00
Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov)
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Rezervovat / ObjednatTentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
23.03.2023
18:00
Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov) Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkTentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.
Rozhovor s Františkem Savkovem
si můžete pustit v tomto videu:
František Savkov
Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.
František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.
Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.
26.04.2023
18:00
Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkTentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.
Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.
V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.
V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
27.04.2023
18:00
Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,-/os.
Objednat jako náhradníkTentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.
Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.
V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.
V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
Chcete poukaz bez termínu?
Dárkový poukaz
Cena: 2 000 Kč / os.
Objednat dárkový poukazChcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.
Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.
Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.
Jak uhradit vstupné?
Po rezervaci se na stránce a v mailu objeví potvrzení, číslo účtu a variabilní symbol. A pro jednoduchost také QR kód. Vstupné je nutné uhradit do 7 dní od rezervace termínu převodem na účet nebo vkladem hotovosti na účet v bance. Po obdržení platby vám pošleme e-mailem daňový doklad. V případě, že budete potřebovat dárkový poukaz v tištěné podobě, napište nám nebo si o něj zavolejte.