Nejbližší termíny

Dárkové poukazy na rok 2019

Poukazy na rok 2019 můžete už vesele objednávat. Nové termíny máme vypsané až do května.

Nejbližší termíny

Zde si můžete vybrat, které téma vás bude nejvíce bavit. Pokud je téma plné a máte o něj zájem, určitě se nenechte odradit. Můžete se zapsat jako náhradníci - a pořád je šance, že se na vás dostane. Byť je to někdy na poslední chvíli...

 

23.01.2019
18:00

Maďarská kuchyně (Michal Hugo Hromas) Obsazeno

Cena: 1 290,- / os.

Objednat jako náhradník

Husí játra s houbami
Hortobáďská palačinka
Štika s křenovou omáčkou
"Ptačí mléko"

Michal Hromas

Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.

Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření. Dále Michal přednáší, školí a vede semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně.  Vydával blog Rozinky a mandle a do března 2018 vedl rozhlasovou rubriku Ve vlastní šťávě. V roce 2018 začal pro internetovou televizi Stream vydávat pořad U Stánku.

Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i  v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)

24.01.2019
18:00

Maďarská kuchyně (Michal Hugo Hromas) Obsazeno

Cena: 1 290,- / os.

Objednat jako náhradník

Husí játra s houbami
Hortobáďská palačinka
Štika s křenovou omáčkou
"Ptačí mléko"

Michal Hromas

Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.

Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření. Dále Michal přednáší, školí a vede semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně.  Vydával blog Rozinky a mandle a do března 2018 vedl rozhlasovou rubriku Ve vlastní šťávě. V roce 2018 začal pro internetovou televizi Stream vydávat pořad U Stánku.

Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i  v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)

27.02.2019
18:00

Hřejivé zimní menu (Jan Leitl) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Krémová polévka z červeného zelí se zázvorem, slaninové chipsy
Telecí pečeně, verjus, pyré z červené čočky, savojská kapusta, kaštany
Vepřová líčka, nastavovaná kaše, červená řepa
Pekanový koláč se slaným karamelem, vanilková zmrzlina

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek. 

28.02.2019
18:00

Hřejivé zimní menu (Jan Leitl) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Krémová polévka z červeného zelí se zázvorem, slaninové chipsy
Telecí pečeně, verjus, pyré z červené čočky, savojská kapusta, kaštany
Vepřová líčka, nastavovaná kaše, červená řepa
Pekanový koláč se slaným karamelem, vanilková zmrzlina

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek. 

27.03.2019
18:00

Maso (František Savkov) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme:

František Savkov

Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.

František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.

Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.

28.03.2019
18:00

Maso (František Savkov) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme

František Savkov

Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.

František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.

Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.

24.04.2019
18:00

Sushi (Jan Hajný)

Cena: 1 290,- / os.

Rezervovat / Objednat

Menu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu   www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

25.04.2019
18:00

Sushi (Jan Hajný) Obsazeno

Cena: 1 290,- / os.

Objednat jako náhradník

Menu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu   www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

22.05.2019
18:00

Tex-Mex a Asie (Jan Leitl) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme:

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek. 

23.05.2019
18:00

Tex-Mex a Asie (Jan Leitl) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme

 

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek. 


Chcete poukaz bez termínu?

Dárkový poukaz

Cena: 1 190 Kč / os.

Objednat dárkový poukaz

Chcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Napište si o dárkový poukaz na Kulinářský večer. Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu. Můžete si vybrat poukaz na konkrétní termín nebo nechat poukaz bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.


|

Rezervace Kulinářského večera

Fakturační údaje

Objednáním/rezervací souhlasím s pořizováním fotografií na kulinářském večeru a jejich umístěním na webové stránky a sociální sítě studia. Pokud s tímto nesouhlasíte, prosíme o vyjádření nesouhlasu před začátkem akce.