Nejbližší termíny

Dárkové poukazy na rok 2018

Poukazy na příští rok můžete už vesele objednávat. Můžete je volit bez termínu i s termínem. Vypsali jsme vám k tomu čtvrteční večery. Středeční uvolníme později.

Nejbližší termíny

Zde si můžete vybrat, které téma vás bude nejvíce bavit. Pokud je téma plné a máte o něj zájem, určitě se nechte zapsat jako náhradník, pořád je šance, že se na vás dostane.

 

26.09.2018
18:00

Francouzská kuchyně (Jan Hajný) Obsazeno

Cena: 1 290,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu   www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

27.09.2018
18:00

Francouzská kuchyně (Jan Hajný) Obsazeno

Cena: 1 290,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu   www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

31.10.2018
18:00

Podzimní menu (Jan Leitl) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce a U Salzmannů.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem. Také velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí flambování a moderních úprav.

01.11.2018
18:00

Podzimní menu (Jan Leitl) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce a U Salzmannů.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem. Také velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí flambování a moderních úprav.

21.11.2018
18:00

Zvěřina (Jan Leitl)

Cena: 1 190,- / os.

Rezervovat / Objednat

Připravujeme

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce a U Salzmannů.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem. Také velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí flambování a moderních úprav.

22.11.2018
18:00

Zvěřina (Jan Leitl) Obsazeno

Cena: 1 190,- / os.

Objednat jako náhradník

Připravujeme

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce a U Salzmannů.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem. Také velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí flambování a moderních úprav.


Chcete poukaz bez termínu?

Dárkový poukaz

Cena: 1 190 Kč / os.

Objednat dárkový poukaz

Chcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Napište si o dárkový poukaz na Kulinářský večer. Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu. Můžete si vybrat poukaz na konkrétní termín nebo nechat poukaz bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.


|

Rezervace Kulinářského večera

Fakturační údaje

Objednáním/rezervací souhlasím s pořizováním fotografií na kulinářském večeru a jejich umístěním na webové stránky a sociální sítě studia. Pokud s tímto nesouhlasíte, prosíme o vyjádření nesouhlasu před začátkem akce.