Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Případně se rádi potkáme online přes videohovor i vzdálenou plochu. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Nejbližší termíny

Od června 2022 pro vás znovu otevíráme oblíbené Kulinářské večery. Vybrat si můžete zde z vypsaných termínů, nebo si objednat dárkový poukaz bez termínu.

22.02.2023
18:00

Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno


Pod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.

Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)

Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.

Pak nás čekají dva výborné chody.

Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

23.02.2023
18:00

Italská kuchyně od Honzy Hajného (Jan Hajný) Obsazeno


Pod Honzovým vedením se tradiční Kulinářský večer promění trochu v kurz Italské kuchyně.

Těšit se můžete na odborně vedenou přípravu klasických italských receptů tak, aby je zvládl v kuchyni každý, kdo bude mít chuť a vůli :-)

Budeme chystat předkrm carpaccio tak, aby se dalo připravit v domácích podmínkách, ale s profesionálním výsledkem.

Pak nás čekají dva výborné chody.

Nakonec si připravíme dezert opět tak, aby se to naučili všichni, kteří chtěji.

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

22.03.2023
18:00

Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov)

Cena: 2 000,-/os.

Rezervovat / Objednat

Tentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.

Rozhovor s Františkem Savkovem

si můžete pustit v tomto videu:

František Savkov

Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.

František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.

Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.

23.03.2023
18:00

Svěží jarní kuchyně s Františkem (František Savkov) Obsazeno


Tentokrát si pro vás chystáme svěží jarní menu, které sice bude na oko lehké, ale nebojte se, po dezertu budete rádi, že už žádný další chod nepřijde :-). Kromě předkrmu, polévky a nadívané křepelky nás totiž čekají bramborové taštičky plněné povidly, poprášené cukrem a přelité oříškovým máslem. Takže tečku už víte a my si celé menu necháme jako překvapení.

Rozhovor s Františkem Savkovem

si můžete pustit v tomto videu:

František Savkov

Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.

František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.

Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.

26.04.2023
18:00

Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno


Tentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.

Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)

Rozhovor s Honzou Leitlem

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.

27.04.2023
18:00

Prostě maso! s Honzou Leitlem Obsazeno


Tentokrát si s Honzou Leitlem ukážeme různé druhy úprav masa. Těšit se můžete například na kachní prso, pomalou úpravu masa apod. A nakonec samozřejmě nebude chybět dezert.

Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky :-)

Rozhovor s Honzou Leitlem

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Leitl

Šéfkuchař Jan Leitl pracuje jako executive chef pro společnost AZ catering, která provozuje v Plzni například Hotel Continental, restauraci Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12, U Salzmannů a další.

V minulosti pracoval ve firmě Intergast, kde prostřednictvím živých vaření působil jako školitel technologií v gastroprovozech (konvektomaty, holdomaty a podobně). V roce 2014 vyhrál stříbrnou medaili na soutěži Intergastra Stuttgart. Honza Leitl se neustále zajímá o nové trendy ve vaření a ovládá i molekulární kuchyni.

V soukromí je Honza kromě jiného rybářem, velice rád griluje, což rádi využíváme. V kuchyni se nebojí moderních úprav. V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.


Chcete poukaz bez termínu?

Dárkový poukaz

Cena: 2 000 Kč / os.

Objednat dárkový poukaz

Chcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.

Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.

Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.


|

Rezervace Kulinářského večera

Fakturační údaje

Objednáním/rezervací souhlasím s pořizováním fotografií na kulinářském večeru a jejich umístěním na webové stránky a sociální sítě studia. Pokud s tímto nesouhlasíte, prosíme o vyjádření nesouhlasu před začátkem akce.


Jak uhradit vstupné?

Po rezervaci se na stránce a v mailu objeví potvrzení, číslo účtu a variabilní symbol. A pro jednoduchost také QR kód. Vstupné je nutné uhradit do 7 dní od rezervace termínu převodem na účet nebo vkladem hotovosti na účet v bance. Po obdržení platby vám pošleme e-mailem daňový doklad. V případě, že budete potřebovat dárkový poukaz v tištěné podobě, napište nám nebo si o něj zavolejte.