Vybrat si můžete ze zde vypsaných termínů, nebo si objednat dárkový poukaz bez termínu. Pokud je váš vybraný večer už obsazen, neváhejte se napsat jako náhradníci. Jedná-li se o plný čtvrteční termín a zapíšete se jako náhradníci, pak je velká šance, že otevřeme ještě navíc středeční termín. Minimální účast pro otevření termínu je osm hostů.
Nově jsme některá místa na Kulinářských večerech zveřejnili i na webu Plzeňská Vstupenka. Pokud je večer na našich stránkách zobrazen jako plný, je možné, že na Plzeňské Vstupence ještě nějaké místo zbývá.
20.03.2024
18:00
Jan Leitl: Jehně Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradníkPřipravujeme
21.03.2024
18:00
Jan Leitl: Jehně Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradníkPřipravujeme.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
18.04.2024
18:00
Jan Leitl: Ryby, krevety a mušle
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Rezervovat / ObjednatMenu připravujeme.
Rozhovor s Honzou Leitlem
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Leitl
Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.
Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.
Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.
V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.
22.05.2024
18:00
Kulinářský výlet s Janem Hajným
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Rezervovat / ObjednatPřipojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.
Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.
Na co se můžete těšit:
- Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
- Tartar z lososa
- Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
- Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
- Lava Cake
Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
23.05.2024
18:00
Kulinářský výlet s Janem Hajným Obsazeno
Více informacíCena: 2 000,- Kč/os.
Objednat jako náhradníkPřipojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.
Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.
Na co se můžete těšit:
- Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
- Tartar z lososa
- Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
- Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
- Lava Cake
Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.
Rozhovor s Honzou Hajným
si můžete pustit v tomto videu:
Jan Hajný
Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.
Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.
Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.
Chcete poukaz bez termínu?
Dárkový poukaz
Cena: 2 000 Kč / os.
Objednat dárkový poukazChcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.
Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.
Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.
Jak uhradit vstupné?
Po rezervaci se na stránce a v mailu objeví potvrzení, číslo účtu a variabilní symbol. A pro jednoduchost také QR kód. Vstupné je nutné uhradit do 7 dní od rezervace termínu převodem na účet nebo vkladem hotovosti na účet v bance. Po obdržení platby vám pošleme e-mailem daňový doklad. V případě, že budete potřebovat dárkový poukaz v tištěné podobě, napište nám nebo si o něj zavolejte.