Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Praktické tipy

Jaké spotřebiče BORA držíme trvale skladem?

Skladem se snažíme držet trvale tyto spotřebiče BORA Někdy máme i nějaké další modely, ale tyto máme prakticky trvale: BORA Pure Nejprodávanější typ indukční varné desky s odsavačem par. Máme trvale skladem. A to jak variantu PURA s odtahem ven, tak i variantu PURU...

Více informací


BORA EcoTube - Potrubí k odsavačům par

Potrubí BORA EcoTube je originální potrubí k odsavačům par BORA. Dříve jsme používali pro vedení vzduchu potrubí Naber, ale jakmile BORA vytvořila svoje vlastní potrubí, přešli jsme prakticky hned na tuto verzi. BORA EcoTube má vyřešené vedení vzduchu hned od odsavače až na fasádu (případně...

Více informací


Jak si vybrat pánev na indukci? Na co si dát pozor?

Hodněkrát už jsme se setkali s tím, že nám některý ze zákazníků volal, že mu nějak špatně funguje plotna na indukční desce. Téměř vždy se nakonec ukázalo, že problém není v indukční desce, ale v samotném nádobí, tedy konkrétně pánvičce. Poměrně jednoduchá situace je u pánve z feromagnetického...

Více informací



Výhody odsavače par BORA - spodní odtah

Výhody odsavače par BORA - spodní odtah Praktičnost Nestíní ve výhledu do prostoru jako klasické odsavače, což je velká výhoda u ostrůvkové kuchyně. Kuchyni si v místě nad varnou deskou můžeme osvětlit dle libosti tak, aby se nám v ní dobře pracovalo. A nebrání nám v tom dominantní...

Více informací


Srovnání BORA Pure, Classic a Professional na DesignBloku

Srovnání BORA Pure, Classic a Professional na DesignBloku Při příležitosti otevření výstavy DesignBlok vypravila BORA svůj předváděcí kamion a poslala ho před pražské výstaviště. My jsme o této akci dostatečně dopředu věděli, tak jsme si zkusili zarezervovat kamion pro natáčení. To nám vyšlo a...

Více informací



Myčka nádobí - sušení AutoOpen a dávkování PowerDisk

AutoOpen Běžná myčka nádobí se na konci programu vždy dosuší do nějakého stupně, kdy je potřeba ji otevřít a nechat ji doschnout. Je důležité to dělat až ve chvíli, kdy už je myčka vychladlá, tedy cca 30 minut po tom, co dá myčka znamení o ukončení programu. Je to proto, abyste si nezničili...

Více informací


Jak připravit vývar v pečicí troubě

Chcete si ušetřit práci a přitom připravit úžasný vývar z masa a kostí? Zkuste ho udělat v troubě. Je to jednodušší a nemusíte se o něj tolik starat, navíc se odpaří méně vody. Postup je jednoduchý: Připravte si pekáč s poklicí. Troubu rozehřejte na 230°C. Do pekáče naskládejte kosti i...

Více informací


Noční úpravy masa v domácí kuchyni

Noční úpravy jsou velice oblíbené v profesionálních gastro provozech. Tam jsou pro ně důvody ekonomické i praktické. Menší spotřeba energie při delším pečení na nižší teplotu, větší výtěžnost masa a využití konvektomatu v době, kdy je kuchyně prázdná. Nemluvě o připravenosti k okamžitému...

Více informací


Výborné omáčky v pečicí troubě bez hlídání

Máte chuť na výbornou svíčkovou, guláš, kohouta na vině, hovězí líčka a jiné dobroty? Nechcete zůstávat v kuchyni tři hodiny než se maso podusí? Zkuste omáčku nechat táhnout v troubě. Má to více výhod, stejně jako u vývaru z trouby. Ne, nebavíme se tu o žádném obcházení správných receptů,...

Více informací


Odsavače par BORA

BORA je německý výrobce odsavačů par, které jsou zabudované přímo v pracovní desce kuchyně. Neruší tak celkový dojem místnosti a sají páry v místě, kde páry vznikají - tedy přímo u hrnců. To Vám přinese spoustu výhod - nejvýraznější pachy se odstraní dříve, než se dostanou do místnosti,...

Více informací


  • 1
  • 2