Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Rozložený štrůdl

Suroviny:

rýžový papír

olej

mascarpone

crèeme fraiche

moučkový cukr

kyselá jablka

cukr

citronová šťáva

rum

Postup:

Vezmeme rýžový papír, vložíme ho do vroucího oleje, papír se nám tím pěkně nafoukne a takto jsme získali těsto.

Vedle si vyšleháme mascarpone a crèeme fraiche, půl na půl, přidáme moučkový cukr, nijak víc nedochucujeme.

Oloupeme kyselá jablka, nakrájíme na kostičky, pocukrujeme, přidáme trochu citronové šťávy a necháme chvilku macerovat. Jablka nám pustí šťávu, tu potom zredukujeme do sirupu, promícháme s jablky a okamžitě stáhneme ze sporáku. Jablka by měla zůstat syrová, pouze obalená v té šťávě. Na závěr přimícháme kapku rumu.

Na talíř klademe krém, na ten dáváme rýžový papír, přidáme kyselá jablka, zasypeme skořicí a podáváme s nasekanými pistáciemi.