Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Kulinářský večer březen 2017 - Ryby - I

Skvělý večer pro všechny milovníky ryb a mořských plodů. Moc děkujeme za příjemnou atmosféru a pomoc v kuchyni!

Vaření: Jan Leitl

Menu večera:

Tatar ze pstruha s podmáslím, koprem, pstruhovým kaviárem a chlebovými chipsy

Krevety na špízu s houbami shitake, teriyaki marinádou, sezamem, wakame salátem a rýží

Slávky s kořenovou zeleninou, podušené s vínem, rozpečená bageta

Kapr grilovaný bez kostí, s grilovanou cuketou, rajčaty a bazalkou

Mořský vlk s italskou caponatou a violet brambory

Tvarohový cupcake se skořicí, bílou čokoládou a jahodami