Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Fotogalerie z posledních večerů

Kulinářský večer červen 2014 - I.termín

Červnový Kulinářský večer byl zaměřený na grilování na Tepan Yaki. Jako menu jsme připravovali pikantní bok a flank steak v kombinaci s grilovanou zeleninou, barbecue omáčkou a domácí bagetkou, dále rybu mahi-mahi na plátku domácí bagety s citronovou majonézou, a lívance s jahodovým pyré....

Více informací


Kulinářský večer květen 2014 - II.termín

Druhý termín květnového Kulinářského večera jsme si s našimi hosty užili stejně jako ten první. Opět jsme připravovali sezonní menu s použitím chřestu a rebarbory a opět to bylo vynikající, za což děkujeme našemu profesionálnímu kuchaři Františku Savkovovi a našim hostům, kteří s přípravou...

Více informací


Kulinářský večer květen 2014 - I.termín

Květnový Kulinářský večer, jehož první termín proběhl ve středu 21.5., byl na téma Sezonní kuchyně. Mezi surovinami hrál prim chřest, který se objevil v chřestové polévce a v hlavním chodu, kterým byla vepřová panenka s holandskou omáčkou, chřestem a brambory, a také rebarbora, která dominovala v...

Více informací


Kulinářský večer duben 2014 - I.termín

Dubnový Kulinářský večer nesl téma Česká kuchyně. Připravovali jsme pod vedením profesionálního kuchaře Františka Savkova a s pomocí našich hostů klasické recepty české kuchyně - kulajdu se zastřeným vejcem, hovězí líčka s bramborovým pyré a jako sladkou tečku na závěr bramborové sejkory, zdobené...

Více informací


Kulinářský večer duben 2014 - II.termín

Druhý termín dubnového Kulinářského večera, který proběhl ve čtvrtek 24.dubna, nesl stejné téma i menu, jako večer první. Opět jsme připravovali klasiky naší kuchyně - kulajdu se zastřeným vejcem, hovězí líčka s bramborovým pyré a jako sladkou tečku bramborové sejkory s perníkem a medem. Večer...

Více informací


Kulinářský večer březen 2014 - II.termín

Druhý termín březnového Kulinářského večera, který proběhl ve čtvrtek 20.3., nesl stejné téma i menu, jako večer první. Opět jsme připravovali z thajské kuchyně tři chody, kterými byly Tom Yam polévka, thajský pikantní salát a kuře na zeleném kari s rýží. Večer byl velmi příjemný a my...

Více informací


Kulinářský večer březen 2014 - I.termín

Březen byl na Kulinářském večeru ve znamení cizokrajné thajské kuchyně. Přiravovali jsme s pomocí našich hostů a pod vedením profesionálního kuchaře Františka Savkova tříchodové menu, skládající se z Tom Yam polévky, pikantního thajského salátu a kuřete na zeleném kari s rýží. Večer byl příjemný...

Více informací


Kulinářský večer únor 2014 - I.termín

Únorový Kulinářský večer se nesl ve znamení steaků. Pod dohledem profesionálního kuchaře Františka Savkova jsme s pomocí našich hostů připravovali flanksteak (tedy steak z pupku), entrecote (vysoký hovězí roštěnec) a krkovici. Steaky jsme kombinovali s variací příloh - pikantním salátem, dušenou...

Více informací


Kulinářský večer únor 2014 - II.termín

Druhý termín únorového Kulinářského večera, který proběhl v pátek 21.2., nesl stejné téma, obsahoval stejné menu, jen v podání jiného kuchaře a s jinými hosty. Menu skládající se z variací tří druhů steaků (entrecote, flanksetak, krkovice) a různých druhů příloh a zeleniny, se sladkou tečkou na...

Více informací


Kulinářský večer leden 2014 - II. termín

Druhý termín lednového Kulinářského večera se nesl v podobném duchu jako první termín. Opět jsme připravovali pod taktovkou kuchaře Františka Savkova a s pomocí našich hostů tříchodové menu. Všem hostům děkujeme za účast a pomoc při vaření a doufáme, že se jim večer líbil stejně jako nám.

Více informací


Kulinářský večer leden 2014 - I. termín

První Kulinářský večer v novém roce byl tematicky zaměřený na ryby. S pomocí našich hostů jsme připravovali tříchodové menu skládající se z rybí polévky s bylinkovými krutonky, salátu s uzeným candátem a pečeného nebo pošírovaného lososa s cuketovým hráškem a pórkovými brambory. Spontánně...

Více informací


Kulinářský večer listopad 2013 - II.termín

Přinášíme Vám i fotografie z druhého termínu listopadového Kulinářského večera. Večer proběhl opět na téma Vaření na (Silvestrovskou) párty, se stejným menu o sedmi chodech, jen s jinými hosty. Opět se jednalo o velice povedený večer s vynikajícím jídlem a pitím. Všem hostům děkujeme za účast a...

Více informací