Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Zeleninový základ na přípravu polévek a omáček

Zeleninové migas „drobky“

Suroviny:

Drobky starého kvasového chleba

2 zelené nebo bílé nepálivé papriky

2 oloupané žluté cibule

3 stroužky česneku

Půl sklenky kvalitního olivového oleje

1 chilli paprička

Sůl, pepř

Příprava:

Zeleninu nakrájíme na drobné kostky, chilli a česnek na tenké plátky a proužky. Pomalu dusíme na olivovém oleji dokud zelenina „nezvadne“. Osolíme a opepříme, zalijeme, trochou vody a podusíme. Do takto nachystaného základu můžeme vložit zeleninu, nebo luštěniny, povařit a nakonec zahustit drobky chleba. Když do základu přidáme například zázvor a koření, jde o vynikající základ zeleninového kari.