Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Zapečený toast se zeleným chřestem, ricottou a rajčatovým concasse

  • toastový nebo Tramezzini chléb
  • zelený chřest
  • Ricotta
  • bazalka
  • smetana
  • vejce
  • rajčata
  • ocet
  • cukr
  • sůl

Nejprve si toastový nebo Tramezzini chléb mírně rozválíme.
Zelený chřest si zblanšírujeme.
Ricottu si ochutíme bazalkou, solí a trochou smetany.
Doprostřed rozváleného toastu dáme připravenou Ricottu a na ní poklademe zelený chřest.
Toast přeložíme a potřeme vajíčkem rozšlehaným se smetanou a zapečeme.
Podáváme s rajčatovým concasse, které si připravíme z nakrájených rajčat, které ochutíme octem, solí, špetkou cukru a nasekanou bazalkou.