Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Solyanka

Hovězí vývar:
1 a 1/2 kg hovězího žebra, 1 velká cibule, 2 celé str. česneku, 2 b. listy, 4 kuličky nov. koření. Připravíme si silný hovězí vývar, do kterého nastrouháme 1 velké rajče a přidáme 200 g nakrájených hub. Hotovou polévku provaříme.

Vložka do polévky:
Vepřové ledvinky přes noc namočíme do mléka ( popř. z nich vyřežeme močovody a zblanšírujeme je horkou vodou. Tento postup několikrát opakujeme, dokud je voda cítit a není čirá.). Potom ledvinky uvaříme do měkka. Stejně tak si připravíme uzený jazyk nebo odkrojky od šunky.

Před podáváním si na kolečka nakrájíme (pro 1 porci):
1 ks solené okurky, 1 lžičku kaparů, 4-5 zelených oliv, ledvinky a uz. jazyk. Vše vložíme na dno talíře a zalijeme horkou polévkou. Zdobíme zakysanou smetanou , koprem nebo petrželkou.