Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Salát Tabouleh

100 g hrubého bulguru
500 g petrželky kudrnka
500 g rajčat
200 g červené cibule
svazek máty
3 svazky koriandru
1 dcl olivového oleje
lžička soli
2 větší citrony

Suchý bulgur od začátku míchám se zeleninou – jako první ho osolím a potom do něj nakrájím rajčata na malé kostičky a nechám ho, aby se napil rajčatové šťávy. Přiliju citrónovou šťávu a olivový olej a nechám bulgur tuhle “polívku” vypít. Nakrájím nadrobno oloupanou červenou cibuli a přidám ji do bulguru. Následuje enormní množství petržele – s oblibou užívám kudrnku. Skvěle se krájí a v salátu neměkne. Potom čerstvá nať koriandru a nakonec čerstvá máta. Bulgur míchám a nechávám ho vsáknout šťávu ze zeleniny, a až nakonec, pokud stále není měkký, mohu po troškách přidávat studenou vodu.