Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Meloun s bazalkou a citronovým sorbetem

  • meloun
  • bazalka
  • cukrový sirup
  • citron
  • limetka
  • vodka
  • citronový sorbet
  • bazalka
  • máta

Meloun si nakrájíme na špalky o výšce 4 cm a dáme do vakuovacího pytlíku.
K melounu přidáme nasekanou bazalku, cukrový sirup (dle zralosti melounu), citronovou šťávu nebo Limoncello a zakápneme vodkou.
Vše zavakuujeme na nejvyšší stupeň vakuování a dáme vychladit.
Paté meloun krájíme na úhledné kostky nebo proužky a podáváme s citronovým sorbetem posypané nasekanou bazalkou, mátou a s trochou citronové a limetkové kůry.