Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Lívanečky, Creme fraiche a borůvkový rozvar

Suroviny:

Mouka

Vejce

Mléko

Cukr

Špetka soli

Citrónová kůra

Červené víno

Borůvky

Solamil

Příprava:

Ze surovin si připravíme těsto na lívance a necháme ho na teplém místě vykynout. Borůvky, cukr a červené víno svaříme, zahustíme zlehka solamilem a necháme zchladnout. Polovinu borůvek smícháme s creme fraiche. Lívanečky pečeme na zlehka vymazané pánvi do zlatova. Na talíři vrstvíme - lívaneček, borůvkový creme fraiche, lívaneček atd... na závěr polijeme borůvkovým rozvarem.