Kořeněná pasta
Suroviny:
Zázvor
Česnek
Chilli papričky
Hřebíček, badyán, římský kmín, koriandr
Sezamový olej - lžíce
Příprava:
Smícháme všechny suroviny a vytvoříme pastu.
Hovězí rendang
Suroviny:
Cibule
Citronová tráva
Kokos
Vytvořená kořeněná pasta
Hovězí maso
Rybí omáčka
Sojová omáčka
Vývar
Jasmínová rýže
Příprava:
V pekáči si orestujeme cibuli s citronovou trávou, poté přidáme kokos a vše opražíme do hněda. Přidáme pastu a opražíme, přidáme hovězí maso, orestujeme ze všech stran, přidáme rybí omáčku, sojovou omáčku, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Podáváme s rýží.