Různé úpravy masa:
Candát grilovaný
Porce masa vložíme na gril osolíme a opepříme.
Candát Sous vide
Lehce osolené porce candáta vložíme do vakuovacího sáčku a zakápneme trochu olivovým olejem. Můžeme přidat bylinky, citron, dle chuti. Sáček zavakuujeme a dáme do parní trouby na 5min. na 65°C.
Pošírovaný candát v páře
Porce masa vložíme na děrovanou gastro nádobu a lehce osolíme, popř. dochutíme bylinkami. V páře připravujeme 5 min. při 65°C.
Upravené porce ryby přelijeme mandlovým máslem.
Mandlové máslo
Na másle opražíme mandle, zakápneme citronovou šťávou a lehce osolíme.
Příloha:
Šťouchané pórkové brambory
Na másle orestujeme pórek, přidáme vařené brambory, osolíme, opepříme a rozšťoucháme.