Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Pečený candát s pórkovým šťouchaným bramborem a mandlovým máslem

Různé úpravy masa:

Candát grilovaný
Porce masa vložíme na gril osolíme a opepříme.

Candát Sous vide
Lehce osolené porce candáta vložíme do vakuovacího sáčku a zakápneme trochu olivovým olejem. Můžeme přidat bylinky, citron, dle chuti. Sáček zavakuujeme a dáme do parní trouby na 5min. na 65°C.

Pošírovaný candát v páře
Porce masa vložíme na děrovanou gastro nádobu a lehce osolíme, popř. dochutíme bylinkami. V páře připravujeme 5 min. při 65°C.

Upravené porce ryby přelijeme mandlovým máslem.

Mandlové máslo
Na másle opražíme mandle, zakápneme citronovou šťávou a lehce osolíme.

Příloha:

Šťouchané pórkové brambory
Na másle orestujeme pórek, přidáme vařené brambory, osolíme, opepříme a rozšťoucháme.