Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Pečené jehněčí kotlety French Rack, sépiové tagliolini s česnekem a rozmarýnem

Jehněčí kotletky

0,6kg jehněčího hřebínku
sůl, pepř
olej
0,5kg sépiové tagliolini
5 stroužků česneku
olivový olej
listová petržel a rozmarýn

Jehněčí hřebínek osolíme, opepříme, potřeme olejem a zprudka opečeme ze všech stran. Poté necháme dojít v troubě při 110°C cca 35min. nebo na vnitřní teplotu 61°C.

Sépiové tagliolini s česnekem a rozmarýnem

Tagliolini uvaříme v osolené vodě a scedíme.

Na pánvi s olivovým olejem si pomalu a na mírném plameni opečeme nadrcené stroužky česneku. V okamžiku, kdy nám česnek začne zlátnout, přidáme rozmarýn, tagliolini, nasekanou petržel, sůl, pepř a trochu vody z uvařených těstovin. Poté lehce prohodíme.

Servírovat můžeme dle chuti, třeba i s grilovanou zeleninou.