Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Kostky čerstvého ananasu v mátovo-třtinovém cukru s mascarpone

Ananasové kostky

Ananas dobře okrájíme, potom vykrojíme střed a nakrájíme na kostičky.
Rozmixujeme třtinový cukr s mátou a v misce smícháme s ananasem. Necháme odležet.

Před podáváním kopečky ananasu doplníme na osvěžení čerstvým mascarpone.

Ananasové ravioly

Očištěný ananas nakrájíme na ultra tenká kolečka, střed nevykrajujeme. Mascarpone lehce promícháme s cukrem moučkou a vkládáme doprostřed ananasového kolečka, přehneme, vytvoříme raviolku.

Na talíři dozdobíme v hmoždíři roztlučenou mátou s třinovým cukrem. Na raviolky dáme ještě kopeček mascarpone.

Sdílet recept na Facebooku