Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Variace grilovaných marinovaných mas, sýry, zelenina s bylinkami a parmezánem

Bylinkové pesto

Do mixéru dáme bylinky s měkčími listy (rozmarýn, tymián, bazalku, petržel, 1-2 stroužky česneku, sůl, citronovou šťávu). V poměru 2:1 smícháme olivový a slunečnicový olej a přidáme ho k bylinkám tak, aby v něm byly lehce ponořené a vzniklo nám hustší pesto.

Krůtí prsa

před grilováním osolíme a opepříme.

Kotlety

lehce potřeme pestem, osolíme, opepříme a grilujeme.

Hovězí maso

grilujeme bez předchozího marinování. Před servírováním necháme 5-10min. odležet. Těsně před podáváním dochutíme mořskou solí, pepřem a olivovým olejem.

Sýry

grilujeme bez předchozího marinování.
El Grillo (Španělský)
Halloumi (Řecký)
Uzený oštěpok (Slovenský)

Zelenina

Lilek a cuketu nakrájíme na slabší kolečka, osolíme a necháme "vypotit". Poté osušíme a grilujeme. Ještě teplé přelijeme bylinkovým pestem a posypeme parmezánem.
Můžeme servírovat ještě teplé s masem a sýry nebo samostatně zastudena.