Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Kachní prsa na pomerančích s ratatouille

Kachní prsa

Kachní prsa nařežeme na straně kůže a následně do řezů vmasírujeme sůl, pepř a čerstvý rozmarýn. Na rozpálené pánvi zatáhneme prsa dozlatova nejprve na straně kůže a následně krátce na straně masa. Poté vložíme do pekáče, zakápneme štávou z pomeranče a na prsa poklademe měsíčky opečených odblaněných pomerančů. Při teplotě 180°C pečeme do růžova cca 15 min.

Ratatouille

Cuketu, papriku, rajčata, lilek a cibuli očistíme a nakrájíme na stejně velké kusy. Pak každý druh zvlášť orestujeme na olivovém oleji společně s česnekem, rozmarýnem a tymiánem a zalijeme bílým vínem. Osolíme a vše dáme společně krátce upéci.