Tématem červencového Kulinářského večera byla Zahradní párty.
Dlouhý teplý večer, posezení s přáteli a spousta dobrého jídla a pití. To je představa ideálního letního večera po náročném pracovním dni. Zapálení kuchaři se chopí svého náčiní a s chutí se pustí do přípravy lahodných pokrmů (salátů, dresinků, marinováných mas, studených polévek, dipů, lehkých dezertů, atd.). Zapojí se obvykle i muži, kteří se v kuchyni vyskytují stále ještě poměrně vzácně a u rozpálených grilů bedlivým okem dohlédnou, aby právě ten váš steak byl propečen na medium či medium well. Prostě přesně tak, jak ho máte rádi.
A jaké menu jsme si spolu s našimi hosty připravili my?
Quesadilla plněná salámem chorizo, žervé a rukolou
Domácí cibulovo-tymiánové bagetky
Gazpacho – studená zeleninová polévka
Grilování: variace marinovaných mas (hovězí, krůtí, vepřové), sýry, zelenina s bylinkami a parmezánem
Letní sezonní trhané saláty s mixem dresinků
Kostky čerstvého ananasu v mátovotřtinovém cukru s mascarpone
Děkujeme všem našim hostům za příjemný večer.