Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Kulinářský večer červen 2016 - II.termín

I druhý červnový Kulinářský večer se opravdu vydařil. Tématem bylo opět Jehněčí a skopové maso. Gril byl již připraven a my jsme si spolu s našimi hosty a pod vedením našeho profesionálního kuchaře Jana Leitla připravili následující menu:

Jehněčí klobásky s rozmarýnem a bílým vínem, meruňková hořčice
Šašlik ze skopového, marinovaný v zakysané smetaně, bylinkách, salsa z pečených paprik
Pečené jehněčí kotletky French Rack, sepiové tagliolini s česnekem a rozmarýnem
Nepečený cheescake s mandlovo-čokoládovým korpusem, jahodové coullis s mátou a bazalkou

Večer proběhl v příjemné uvolněné atmosféře a my jsme si ho společně s našimi hosty opravdu užili.