Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Nejbližší termíny

Vybrat si můžete ze zde vypsaných termínů, nebo si objednat dárkový poukaz bez termínu. Pokud je váš vybraný večer už obsazen, neváhejte se napsat jako náhradníci. Jedná-li se o plný čtvrteční termín a zapíšete se jako náhradníci, pak je velká šance, že otevřeme ještě navíc středeční termín. Minimální účast pro otevření termínu je osm hostů.

Nově jsme některá místa na Kulinářských večerech zveřejnili i na webu Plzeňská Vstupenka. Pokud je večer na našich stránkách zobrazen jako plný, je možné, že na Plzeňské Vstupence ještě nějaké místo zbývá.

18.04.2024
18:00

Jan Leitl: Ryby, krevety a mušle

Cena: 2 000,- Kč/os.

Rezervovat / Objednat

Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy co ochutnávat a na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky . ????

Menu :

  • Tuňák tataki & tuna tartar, kaviár, ponzu omáčka, ředkev
  • Mušle svatého Jakuba, pyré z pečeného květáku,
  • Krevety, kataifi těsto, citrusový gel
  • Treska, zelený chřest, beure blanc
  • Halibut, bisque, šafránové risotto
  • Pavlova, mango, ananas, sorbet

Rozhovor s Honzou Leitlem

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Leitl

Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.

Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.

Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.

V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.

22.05.2024
18:00

Kulinářský výlet s Janem Hajným Obsazeno

Cena: 2 000,- Kč/os.

Objednat jako náhradník

Připojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.

Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.

Na co se můžete těšit:

  • Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
  • Tartar z lososa
  • Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
  • Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
  • Lava Cake

Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

23.05.2024
18:00

Kulinářský výlet s Janem Hajným Obsazeno

Cena: 2 000,- Kč/os.

Objednat jako náhradník

Připojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.

Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.

Na co se můžete těšit:

  • Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
  • Tartar z lososa
  • Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
  • Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
  • Lava Cake

Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

11.06.2024
18:00

Grilování s Honzou Hajným: Od argentinského steaku po ananas s mátou

Cena: 2 000,- Kč/os.

Rezervovat / Objednat

Zveme vás na zážitkový večer plný chutí a příjemné atmosféry, který zahájíme v pohodlí kuchyně na studiu, kde pro vás budou připravena místa k sezení. Zároveň tu před vámi budeme chystat veškerá jídla. Venku, přímo před studiem, bude umístěn keramický gril Kamado Joe, na kterém připravíme většinu chodů.

Celý večer se bude odehrávat pod vedením šéfkuchaře Jana Hajného. Menu, které pro vás Jan Hajný připraví, zahrnuje vše od naložené krkovice po exotické krevety. I když přímo vaření zůstane v Janových rukou, budete mít možnost sledovat celý proces, klást otázky a získat tak nové nápady a inspiraci pro vaše grilovací dobrodružství doma. Michal Štochl se jako vždy postará o to, aby grilování probíhalo hladce, zatímco Jana Štochlová se ujme role vaší hostitelky, abyste se vy mohli plně věnovat užívání si večera.

K tomuto gastronomickému zážitku budeme podávat výběr vín, čepované pivo, nealkoholické nápoje a osvědčenou výbornou kávu. Tento večer není jen o degustaci skvělého jídla, ale i o sdílení zážitků, poznávání nových lidí a tvoření vzpomínek v neformální a přátelské atmosféře.

Plánujeme připravit následující menu:

  • Krkovice naložená v limetě a rozmarýnu
  • Flank steak z mladého býka
  • Ribeye steak z argentinského hovězího
  • Pikantní kuřecí steak s fermentovaným kampotským pepřem
  • Tygří krevety s koriandrem

Přílohy

  • Řecký salát s fetou
  • Tzatziky
  • Grilovaná cuketa s bazalkou
  • Foccacia

Dezert

  • Grilovaný ananas s mátovým cukrem

    Menu se může lehce lišit v závislosti na tom, co nás při nákupu surovin cinkne do nosu :-)

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.


Chcete poukaz bez termínu?

Dárkový poukaz

Cena: 2 000 Kč / os.

Objednat dárkový poukaz

Chcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.

Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.

Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.


|

Rezervace Kulinářského večera

Fakturační údaje

Objednáním/rezervací souhlasím s pořizováním fotografií na kulinářském večeru a jejich umístěním na webové stránky a sociální sítě studia. Pokud s tímto nesouhlasíte, prosíme o vyjádření nesouhlasu před začátkem akce.


Jak uhradit vstupné?

Po rezervaci se na stránce a v mailu objeví potvrzení, číslo účtu a variabilní symbol. A pro jednoduchost také QR kód. Vstupné je nutné uhradit do 7 dní od rezervace termínu převodem na účet nebo vkladem hotovosti na účet v bance. Po obdržení platby vám pošleme e-mailem daňový doklad. V případě, že budete potřebovat dárkový poukaz v tištěné podobě, napište nám nebo si o něj zavolejte.