Zvěřina
Lovná sezona je v plném proudu a my se pro Váš velký zájem po roce opět setkáme na Kulinářském večeru, jehož tématem bude Zvěřina. Ti, co se ho zúčastnili již v loňském roce, vědí, že otázkou není, zda se šípkovou nebo se zelím, neboť zvěřina je úžasná ve všech úpravách, ale to, co samotné kuchyňské úpravě předchází. Uskladnění, zrání, odblanění, popř. naložení. Příprava zvěřiny má totiž svá specifika a vyžaduje určitý čas i trpělivost. Výsledek ovšem rozhodně stojí za to.
Menu:
Zaječí paštika s glazovanou červenou cibulkou a bagetkou
Houbový krém s bylinkovými noky
Srnčí hřbet s batátovým pyré a brusinkami
Pošírovaná hruška v portském víně a krém zabaione
Vařit budeme pod taktovkou našeho kuchaře Jana Hajného což, jak samo jméno napovídá, je osoba z nejpovolanějších :-)
Neváhejte si rezervovat místo na tel.: 721 324 124 , popř. osobně na studiu.
Více na: http://www.kuchyneelza.cz/vareni/