Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Listopadový Kulinářský večer

23.11.2016

Zvěřina

Lovná sezona je v plném proudu a my se pro Váš velký zájem po roce opět setkáme na Kulinářském večeru, jehož tématem bude Zvěřina. Ti, co se ho zúčastnili již v loňském roce, vědí, že otázkou není, zda se šípkovou nebo se zelím, neboť zvěřina je úžasná ve všech úpravách, ale to, co samotné kuchyňské úpravě předchází. Uskladnění, zrání, odblanění, popř. naložení. Příprava zvěřiny má totiž svá specifika a vyžaduje určitý čas i trpělivost. Výsledek ovšem rozhodně stojí za to.

Menu:

Zaječí paštika s glazovanou červenou cibulkou a bagetkou
Houbový krém s bylinkovými noky
Srnčí hřbet s batátovým pyré a brusinkami
Pošírovaná hruška v portském víně a krém zabaione

Vařit budeme pod taktovkou našeho kuchaře Jana Hajného což, jak samo jméno napovídá, je osoba z nejpovolanějších :-)

Neváhejte si rezervovat místo na tel.: 721 324 124 , popř. osobně na studiu.
Více na: http://www.kuchyneelza.cz/vareni/

zpět do archivu novinek