Všechny schůzky si domlouváme předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Stačí zavolat nebo napsat a domluvit si schůzku. Těšíme se na vás! :-)

Kulinářské večery

Tematické večery s profesionálními kuchaři

Tematické degustace s profesionálními kuchaři

Zážitkové večery s dobrým jídlem a pitím pro 12 hostů. Zatímco vy pohodlně sedíte a popíjíte víno, kuchař přímo před vámi připravuje celé menu. A hned jak jednotlivé chody dokončí, tak vám je servíruje. Od předkrmu po dezert.

Co vás přesně čeká

- 3 hodiny zážitkové degustace
- Několik chodů v tematicky sestaveném menu
- Dobré víno, nealko a káva po celý večer

Chcete s námi vařit?

Budeme rádi. Zástěry máme připravené a v kuchyni nás to s vámi nejvíc baví.

Kulinářské večery u nás ve studiu začaly jako
experiment. Dnes je o ně velký zájem

13 let
Nezdá se to, ale je to už třináctý rok, kdy večery pořádáme.
175 +
Více než 175 termínů ve studiu v Rokycanech už máme za sebou.
12
Máme maximálně
12 míst.

Nejbližší termíny Kulinářských večerů

Vybrat si můžete ze zde vypsaných termínů, nebo si objednat dárkový poukaz bez termínu. Pokud je váš vybraný večer už obsazen, neváhejte se napsat jako náhradníci. Jedná-li se o plný čtvrteční termín a zapíšete se jako náhradníci, pak je velká šance, že otevřeme ještě navíc středeční termín. Minimální účast pro otevření termínu je osm hostů.

Nově jsme některá místa na Kulinářských večerech zveřejnili i na webu Plzeňská Vstupenka. Pokud je večer na našich stránkách zobrazen jako plný, je možné, že na Plzeňské Vstupence ještě nějaké místo zbývá.

18.04.2024
18:00

Jan Leitl: Ryby, krevety a mušle

Cena: 2 000,- Kč/os.

Rezervovat / Objednat

Jak už jsme u Honzy zvyklí, večer i vaření bude hlavně v jeho režii, bude tedy co ochutnávat a na co koukat. A čeká vás jistě řada informací a tipů. Tak se nebojte si třeba dělat poznámky . ????

Menu :

  • Tuňák tataki & tuna tartar, kaviár, ponzu omáčka, ředkev
  • Mušle svatého Jakuba, pyré z pečeného květáku,
  • Krevety, kataifi těsto, citrusový gel
  • Treska, zelený chřest, beure blanc
  • Halibut, bisque, šafránové risotto
  • Pavlova, mango, ananas, sorbet

Rozhovor s Honzou Leitlem

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Leitl

Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.

Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.

Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.

V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.

22.05.2024
18:00

Kulinářský výlet s Janem Hajným Obsazeno

Cena: 2 000,- Kč/os.

Objednat jako náhradník

Připojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.

Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.

Na co se můžete těšit:

  • Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
  • Tartar z lososa
  • Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
  • Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
  • Lava Cake

Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

23.05.2024
18:00

Kulinářský výlet s Janem Hajným Obsazeno

Cena: 2 000,- Kč/os.

Objednat jako náhradník

Připojte se k nám na večeru plném kulinářských zážitků s Janem Hajným. Tento večer nabídne něco jiného než běžné vaření - budete mít možnost sledovat Jana při práci a získávat cenné rady a inspiraci. Místo toho, abyste sami vařili, budete pozorovat, jak se z jednoduchých kvalitních surovin rodí chutná jídla.

Honza nám ukáže, jak připravuje každý chod a bude k dispozici pro všechny dotazy. Je to skvělá příležitost dozvědět se něco nového a porozumět, co všechno obnáší příprava dobrého jídla.

Na co se můžete těšit:

  • Jarní závitky s arašídovým a pikantním dipem
  • Tartar z lososa
  • Krémové Risotto s kachním prsem na rozmarýnu
  • Steak z Tuňáka s gratinovanými brambory
  • Lava Cake

Tento večer je ideální pro ty, kteří mají rádi dobré jídlo a chtějí získat nové pohledy na vaření. Přijďte se k nám přidat, podívat se Janovi pod ruce a užít si příjemnou atmosféru plnou chutí a vůní.

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

11.06.2024
18:00

Grilování s Honzou Hajným: Od argentinského steaku po ananas s mátou

Cena: 2 000,- Kč/os.

Rezervovat / Objednat

Zveme vás na zážitkový večer plný chutí a příjemné atmosféry, který zahájíme v pohodlí kuchyně na studiu, kde pro vás budou připravena místa k sezení. Zároveň tu před vámi budeme chystat veškerá jídla. Venku, přímo před studiem, bude umístěn keramický gril Kamado Joe, na kterém připravíme většinu chodů.

Celý večer se bude odehrávat pod vedením šéfkuchaře Jana Hajného. Menu, které pro vás Jan Hajný připraví, zahrnuje vše od naložené krkovice po exotické krevety. I když přímo vaření zůstane v Janových rukou, budete mít možnost sledovat celý proces, klást otázky a získat tak nové nápady a inspiraci pro vaše grilovací dobrodružství doma. Michal Štochl se jako vždy postará o to, aby grilování probíhalo hladce, zatímco Jana Štochlová se ujme role vaší hostitelky, abyste se vy mohli plně věnovat užívání si večera.

K tomuto gastronomickému zážitku budeme podávat výběr vín, čepované pivo, nealkoholické nápoje a osvědčenou výbornou kávu. Tento večer není jen o degustaci skvělého jídla, ale i o sdílení zážitků, poznávání nových lidí a tvoření vzpomínek v neformální a přátelské atmosféře.

Plánujeme připravit následující menu:

  • Krkovice naložená v limetě a rozmarýnu
  • Flank steak z mladého býka
  • Ribeye steak z argentinského hovězího
  • Pikantní kuřecí steak s fermentovaným kampotským pepřem
  • Tygří krevety s koriandrem

Přílohy

  • Řecký salát s fetou
  • Tzatziky
  • Grilovaná cuketa s bazalkou
  • Foccacia

Dezert

  • Grilovaný ananas s mátovým cukrem

    Menu se může lehce lišit v závislosti na tom, co nás při nákupu surovin cinkne do nosu :-)

Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.

Další termíny
V ceně vstupného je vždy menu, víno, nealko a káva.

Chcete poukaz bez termínu?

Dárkový poukaz

Cena: 2 000 Kč / os.

Objednat dárkový poukaz

Chcete dát svým blízkým pěkný zážitek jako dárek? Objednejte si dárkový poukaz na Kulinářský večer.

Poukazy máme vytištěné a můžeme Vám je rychle zaslat poštou nebo rovnou předat na studiu.

Poukaz je volný bez termínu, aby si obdarovaný vybral sám.


|

Rezervace Kulinářského večera

Fakturační údaje

Objednáním/rezervací souhlasím s pořizováním fotografií na kulinářském večeru a jejich umístěním na webové stránky a sociální sítě studia. Pokud s tímto nesouhlasíte, prosíme o vyjádření nesouhlasu před začátkem akce.


Fotogalerie z posledních večerů



Kdo s vámi bude vařit

Rozhovor s Honzou Leitlem

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Leitl

Kuchař Jan Leitl pracoval zhruba 8 let jako executive chef pro společnost AZ catering. Během této doby se podílel na provozu a kvalitě jídla v několika plzeňských restauracích a hotelech, včetně Hotelu Continental, restaurace Na Spilce, Na Parkánu, Restaurant 12 a U Salzmannů.

Od roku 2022 stojí Jan v čele moderní menzy Lékařské fakulty při Karlově univerzitě v Plzni.

Honza Leitl se stále aktivně věnuje rybaření a grilování, rád experimentuje s novými technologiemi a ingrediencemi. Mimo to je jeho koníčkem i myslivost. Doma si postavil pec na pečení masa a chleba - pec je na dřevěné uhlí nebo dřevo.

V podstatě je jedno, na jaký z jeho večerů se přihlásíte. Vždycky je to parádní zážitek.


Rozhovor s Honzou Hajným

si můžete pustit v tomto videu:

Jan Hajný

Pan Jan Hajný je kuchařem na volné noze. Vede kurzy v pražském Chefparade a kromě toho se věnuje i dalším kuchařským disciplínám.

Honzův přístup je zajímavý hlavně pro ty, kteří se chtějí do vaření aspoň trochu zapojit. Při večerech pod Honzovým vedením se každý něco naučí a málokdo zůstane sedět. A my si myslíme, že to za to stojí.

Honza Hajný se prezentuje na webu www.foodartist.cz. Jeho dalším oborem je food styling a sochání z ledu nebo vyřezávání ovoce. Byť profesně zvládá kuchyně z různých koutů světa (společně jsme měli sushi, italskou a francouzskou kuchyni), sám má rád naši českou kuchyni.


Michal Hugo Hromas

Michal Hromas

Michal Hromas se v současné době řadí mezi naše přední etno kuchaře.

Jeho hlavními oblastmi zájmu jsou kořeny židovské, arabské a středomořské gastronomie, včetně všech sociálních aspektů, které ke kultuře stolování patří. K jeho četným aktivitám patří spolupráce s firmou Miele, ve které vede předváděcí vaření. Dále Michal přednáší, školí a vede semináře na téma židovské, arabské a středomořské kuchyně. Vydával blog Rozinky a mandle a do března 2018 vedl rozhlasovou rubriku Ve vlastní šťávě. V roce 2018 začal pro internetovou televizi Stream vydávat pořad U Stánku.

Michala mají hosté rádi pro jeho svérázný přístup a velký přehled nejen ve vaření, ale i v kultuře jednotlivých kuchyní. Michalem vedené večery bývají plné dlouho dopředu v podstatě bez ohledu na to, co se bude vařit:-)


Rozhovor s Františkem Savkovem

si můžete pustit v tomto videu:

František Savkov

Pan František Savkov u nás vaří už od prvních večerů . Je vynikající týmový hráč a vedle něj baví vařit i úplné začátečníky.

František pracoval čtyři roky jako hlavní kuchař v Německu, později jako šéfkuchař v restauraci na Golf Parku Dýšina, kde mu byl přímým nadřízeným Radek Šubrt, dále byl šéfkuchařem na Chodské chalupě u Domažlic. Kromě vaření se František věnuje také školení profesionální techniky v gastro provozech.

Nám se líbí Františkův přístup, perfektně zvládnutá technika a relativní jednoduchost receptů. František má nejraději českou kuchyni . Postavit se vedle něj v kuchyni je radost pro každého, kdo aspoň trochu rád vaří.


Roman Vaněk

Roman Vaněk je český kuchař, gastronom a propagátor kvalitní stravy.

Do povědomí veřejnosti se dostal zejména jako zakladatel Pražského kulinářského institutu, ve kterém v současné době figuruje jako ředitel a lektor. Dalšími jeho počiny je například autorský internetový pořad Peklo na talíři, ve kterém se snaží poukazovat na nekalé praktiky potravinářského průmyslu.

Mezi jeho knižní bestselery patří Poklady klasické české kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Klenoty klasické evropské kuchyně. V roce 2010 byl rovněž jedním z porotců kuchařské reality show Na nože! Roman Vaněk se stal hostem a zároveň kuchařem našeho Kulinářského večera v říjnu 2013 a 2014. S pomocí hostů připravil vynikající tříchodové menu inspirované recepty ze svých knih. Podívejte se na fotografie z Kulinářského večera z října 2013 s Romanem Vaňkem.


Radek Šubrt

Radek Šubrt, jeden z našich předních českých kuchařů, se po dokončení studií vydal „do světa“ na zkušenou.

Svou praxi sbíral ve vyhlášených restauracích po celém světě - New Yorku, Německu, Rakousku, Švýcarsku. V roce 2012 účinkoval jako porotce v kuchařské soutěži Master Chef. V současné době vede kurzy vaření, zajišťuje catering, spolupracuje s Miele Gallery Praha a pracuje jako šéfkuchař v několika pražských restauracích.

Je majitelem a šéfkuchařem restaurace Amade v hotelu Pachtův palác a majitelem jídelny Na pruhu. U nás ve studiu se 6. dubna 2011 uskutečnilo vaření s profesionálním šéfkuchařem Radkem Šubrtem. Můžete se podívat na fotografie nebo si o tom přečíst článek.


Michal Hrubý

Michal Hrubý

Michal Hrubý je šéfkuchařem a majitelem restaurace na zimním stadionu v Plzni.

Má rád poctivou kuchyni a je na něm znát, že vaření ho hodně baví. Kulinářské večery jsou pod jeho vedením velice přátelské a klidné, do kuchyně k Michalovi chodí hosté rádi, byť to vůbec není povinné.